• Ново
Велосипедна майк ScudoPro Испания с Къс Ръкав за Мъже

Велосипедна майк ScudoPro Испания с Къс Ръкав за Мъже

BGN 6.90

Сума
Налично за поръчка

Нашите потници са изработени от еластичен полиестер от микрофибър с микроелементи, които осигуряват максимална пропускливост на въздух, дишане и водопоглъщаемост.
Плат е предназначен за усвояване на влага (отвежда влагата от тялото и я извежда).Тази функция помага за запазване на наезднику колкото се може по-прохладно и сухо.
Нашите потници са отпечатани с помощта на най-добрите практики на процеса на сублимация, който дава възможност за получаване на устойчиви изображения, които не беля, не са напукани и не изчезват след многократни измивания.
Намаляване на еврото.Ако поръчате нашите потници за първи път и не са съвсем сигурни в това, което означава, че евро-приятелка, ние ви препоръчваме да се запознаете с нашата таблица с размери като референтен инструмент, който ще ви помогне да определите подходящия за вас размер.
Нашият прочут клубен приятелка осигурява удобна и подплатени анатомична кацане ездач.
Нашите потници за колоезденето трябва да прилепва плътно по тялото.Ако сте любител на любителското шофиране и предпочитат да се носят по-плътен трикотаж, ние ви препоръчваме да поръчате следващия размер по-голям размер.Например, ако обикновено носите риза с голям размер, а след това, вместо нея трябва да се поръча размер XL.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория

Йоркские тапети BT2777BD с шарките на Здравей Кити, Ярко Розово/Захарен памук Розово / Черно и кафяво /Светло-бял

Роден в Лондон, Англия, Здравей Кити забавно и невероятно сладко малко коте, символизира щедрост, невин�

BGN 30.77

Тапети York BT2792BD Speed Racer Граница, Патриотичен Синьо/Червено за Пожарна машина/ Канарче-жълто/Платиново-Сребърен

Пускайте своите двигатели, защото това е въпрос на градската железница s състезател.Иконата на 70те годи�

BGN 20.60